the city

Datum: 2012-08-14 / Tid: 13:28:57
Idag efter jobbet plockade Derek upp mej sen for vi mot staden. Var som att komma till en helt ny varld nar det enda jag sett ar i stort vagen till och fran jobbet plus en liten area runt omradet dar vi bor.
Vi hade mote med en advokat pa hunt migration och han hade lite alternativ hur man kunde ga tillvaga. Det vi tankte kora pa ar att ansoka om ett defacto visa. Visa ansokan kostar 3100 dollar och det kommer svida rejalt i planbaken men vad gor man. Kan ju inte lamna min alskade. Men det kommer bli pafrestande och en lang vag innan vi kommer dit. Vi maste fylla i ton med papper, bada maste skriva hur vi traffades och vad som hande efter det, vi maste skaffa gemensamt bankkonto, satta mitt namn tillsammans med Dereks namn pa hans rakningar, vanner och familj maste skriva "statements" och mycket mer. Suck. Advokaten sa aven att de flesta klarar inte av det utan hjalp och om vi get stuck och behover hjalp av honom tar han en avgift pa 4000 dollar :'(.

Jag blev lite nedslagen over det men Derek var upp som en sol, han tycker inte att det ar dyrt for att fa ha kvar mej har med honom, han skulle kunna betala hur mycket som helst om det var de som kravdes, naaw.

Efter motet kopte vi med oss curry fran den goda indiska resturangen. Vi korde pa stort och kopte 3 olika ratter att dela pa. Chicken madras, lamb saag, beef vindaloo, raita, saffrans ris och naan brod. Vi at till paltkoma men gud sa gott det var.

Imorgon har jag en ledig dag och det har Derek oxa sa da ska vi tillbaka till stan och ga pa Ekka. Vi korde forbi dar nar vi skulle till motet och jag sag massa karuseller och vart sa sugen att aka. Sa imorgon blir det karuseller for fulla muggar. Kostar sakert skjortan att aka men det skiter jag i, imorgon ska jag ha roligt och for en gangs skull inte tanka pa bekymmerna utan bara ha roligt.
Jag ska ta med kameran och ta bilder. Forhoppningsvis hinner jag ta bilder innan det blir morkt.

Nu ska jag kika pa Dexter och sen sova.

Ha de

Kommentarer
Postat av: Broder Tias

Sov så gott Lini! :)

2012-08-15 @ 00:18:27
Postat av: Patrick

Spelade Donkey Kong 2 igår och kom att tänka på när jag och Mattias brukade få be dig om hjälp och kolla på när du spela när vi var små :)

Svar: Vad kul med Donkey kong :) Det var tider de nar vi var sma Patte <3
Elina

2012-08-15 @ 08:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0