Gor ett ryck!

Datum: 2012-07-11 / Tid: 13:21:31
Nu var det langesen jag skrev nagot har men nu nar det borjar handa grejor sa kan jag gora ett tappert forsok att uppdatera min familj och vanner med vad jag sysslar med.

Idag var jag och Derek pavag in till stan for att soka jobb. Men vi kom inte ens till stan forran jag fick napp pa min jobbsokan.
Vi stannade en bit harifran pa Homestead tavern och jag gick in och pratade med managern. Jag pratade med honom och forklarade min situation och efter lite fundering fran hans sida och lite pushning fran min sida gick han med pa att trana mej i baren. Weehhhu!
Efter det for vi till banken och oppnade ett bank konto sa mina slantar har nagonstans att landa, sen for vi for att shoppa svarta byxor som jag behover. Det var lattare sagt an gjort. Sag byxorna bra ut var prislappen SKYHOG, sag dom hemska ut var prislappen nagorlunda. Men efter ett x antal affarer, en svettig och less Derek senare hittade jag 2 byxor for hyffsat pris. Sa imorgon satter jag pa mej svarta byxor och infinner mej pa Homstead tavern klockan 11 for upplarning. Ser verkligen fram emot det. Jag hoppas jag har samma kansla nar jag gar darifran :)
Derek har varit hemma fran jobbet 2 dagar nu pga av regnvader, om han ar hemma imorgon skjutsar han mej till jobbet annars ringer jag taxi. Det ar inte sa langt att ga, tar kanske en kvart 20 minuter men jag vill inte komma forsta dagen svettig och tomatrod i ansiktet sa det far bli fardtjanst.

Nu ska jag lasa nagra sidor innan jag nattar.

Nattinatt!

Kommentarer
Postat av: emma

haha, du skulle ha sett mig nyss när jag hoppade runt på golvet och gjorde lyckodansen i din ära!

grattis grattis grattis, ska hålla tummarna och ser fram emot att höra om allt på skype sen! :)



saaaknar dig verkligen! "Ain't nobody that can sing like me"

2012-07-11 @ 13:38:16
Postat av: Broder Tias

Var grymt roligt att du fått jobb! Lycka till på din första dag! :D

2012-07-11 @ 16:12:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0