Gaahh!!

Datum: 2013-01-15 / Tid: 04:26:48
Klockan ar lite over ett och jag sitter fortfarande framfor datorn och forsoker fixa med grejer. 
Jag har kort fast pa mitt statement. Damn domestic arrangements. Mitt i allt sa forsvinner min internet anslutning. Var bara att springa ivag pa 7eleven och kopa pafyllnad. Jag visste inte hur jag skulle ladda pa sa jag ringde till Telstra for att se hur jag skulle ga tillvaga. 
Det var en indier pa andra sidan luren, jag forstog inte honom, han forstog inte mej, jag blev arg, han blev arg, men tillslut loste vi det och innan han la pa sa han, lagg till sidan i favoriter sa du inte behover ringa hit igen. hehe. Men nu har jag credit pa mobila bredbandet igen. 
 
Min hjarna har tanke stopp men jag maste forsoka skriva klart mitt statement sa jag kan hjalpa Derek nar han kommer hem. Stackars ar sa sjuk :(
Han har akt pa san forkylning och ar inte alls na pigg. Jag sa at han att stanna hemma men det har vi inte rad med, speciellt inte nu nar jag inte kan jobba. Eller jag kan men kamelerna pa jobbet forstar inte det. 
 
Nu har jag precis avnjutit en mango och hoppades att sockret skulle rusa upp i huvudet men det enda som jag fick ut av mangon var kladdiga fingrar pa musen och tangentbordet. 
 
Maste bara beratta att haromdagen lag vi pa soffan och sag tv. Jag lag sa jag hade ena benet uppe pa ryggstodet och plotsligt kanner jag nagonting som springer pa mitt ben och nar jag rock at mej benet ramlade varelsen ner i soffan, jag rusade upp och tande taklamporna och det var saklart en stor brun kackerlacka som sprang runt i soffan. For er som inte kanner kackerlackor lika val som jag (tyvarr) gor gillar dom morker och nar jag slog pa lamporna fick den panik och innan jag hann hamta sprayen var den under soffan och jag har inte sett den sen dess. 
Innan vi flyttade in gjorde dom pest controll i huset, antar att dom sprayar och dodar alla skadedjur som finns. Sprayen sitter nog i fortfarande for jag har bara sett 2 levande kackerlackor, alla andra jag sett ligger doda pa rygg. Snusk vilket som. 
 
Na nu maste jag ta och forsoka skriva klart mitt statement sa det ar gjort. Ni forstar inte hur mycket jag langtar tills mitt visa ar granted och jag inte behover deala med huvudvarks framkallande saker. 
 
Ha de!
Oh, glomde skriva att de hojt visa avgiften med 1000 dollar. Tack for den!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0